Naše zemljišče v izmeri 32.000m2 je v zaključni fazi OPPN postopka.
Pričetek priprave idejnega projekta bo predvidoma 4-2021.

V kolikor ste zainteresirani za dolgoročni najem prostora za trgovsko, storitveno ali pisarniško dejavnost se nam javite preko kontaktnega obrazca.

Lokacija

Nepremičnina leži ob Celovški cesti, glavni gorenjski prometni vpadnici v mesto Ljubljana in v neposredni bližini avtocestnega priključka Šentvid in s tem avtocestnega obroča okrog Ljubljane kar vse prispeva k odlični dostopnosti.

Predstavitev projekta

Center v skupni velikosti 4.665 m2 se prične z živilsko trgovino in nadaljuje s štirimi pritličnimi trgovskimi objekti ter 576m2 poslovnih prostorov v 1 nadstropju.

V mesecu oktobru 2022 smo pridobili pravnomočno gradbeno dovoljenje. Z gradnjo prve faze projekta smo že pričeli v novembru, prostori bodo predvidoma  vseljivi  meseca 09/2023 sledi otvoritev. Nadaljujemo z razvojem 2. faze projekta v cilju celovitega razvoja lokacije in dolgoročnega sodelovanja pristopamo h komunikaciji in sklepanju pogodb z najemniki, saj s tem omogočamo, da bodo lahko prostori prilagojeni v skladu s potrebami najemnika.

Projekt se bo izvajal v dveh fazah:

  • Prva faza obsega izvedbo trgovsko poslovnega centra z živilsko trgovino v skupni velikosti objektov cca 4.665 m2.
  • Druga faza bo obsegala  pritlične prostore s storitveno in  trgovsko dejavnostjo.

Predviden potek projekta

  • 2022 – mesec 10/22 pridobitev pravnomočnega gradbenega dovoljenja in pričetek gradnje
  • 2023 – mesec 09/23 zaključek gradnje in otvoritev trgovskega centra
  • 2023 – Priprava  projekta za poslovno/trgovsko dejavnost, faza 2.

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje kot najemojemalec vas vljudno vabimo, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo podrobneje predstavili naše načrte.