Ta politika varstva zasebnosti velja za vse uporabnike spletne strani www.loberia.si, vključno z njenimi podstranmi. Uporabnik je vsaka pravna ali fizična oseba, ki uporablja oziroma obišče spletno mesto www.loberia.si.

Z uporabo spletnega mesta, uporabnik potrjuje, da se strinja s to Politiko varstva zasebnosti.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V Loberia d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše osebne podatke uporabili izključno za navedene namene. Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov in Zakon o varstvu osebnih podatkov).

 1. Upravljavec in obdelovalec osebnih podatkov
  Upravljavec in obdelovalec osebnih podatkov, ki se obdelujejo skladno s temi pravili, je LOBERIA d.o.o., Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana Šentvid.
 2.  Zajemanje in obdelava vaših podatkov
  Obdelava osebnih podatkov, ki jih prostovoljno daste na razpolago našim službam ali oddate preko kontaktnega obrazca na spletni strani, je potrebna, da lahko obdelujemo vaša povpraševanja, naročila, prošnje itd., pripravljamo in sklepamo pogodbe.
  Vaše podatke znotraj Loberia d.o.o. posredujemo le, če to služi izpolnitvi vaše zahteve ali vašemu interesu. Varujemo zaupnost vaših podatkov in le-teh ne bomo prodali, dali v najem ali na voljo tretjim osebam.
  Posredovanje državnim ustanovam in organom se izvede le v okviru obvezne nacionalne zakonodaje.
 3.  Hramba osebnih podatkov
  Osebni podatki uporabnika, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, se lahko obdelujejo in hranijo dokler obstaja namen oziroma do preklica dane privolitve posameznika. Uporabnik lahko privolitev kadarkoli spremeni ali prekliče. Osebni podatki, ki se zbirajo na podlagi zakonitega interesa, se hranijo do preklica uporabnika.
 4.  Pravice uporabnika
  Imate pravico, da od Loberia d.o.o. zahtevate informacije o osebnih podatkih, ki smo jih shranili o vas. Poleg tega imate pravico zahtevati, da se podatki popravijo, izbrišejo, da se njihova obdelava omeji ali ustavi in da se shranjeni podatki v primerni obliki posredujejo vam ali z vaše strani imenovani tretji osebi.

Če sumite, da pri obdelavi vaših podatkov prihaja do kršitev zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov, imate tudi pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije.

Vprašanja v zvezi s varovanjem osebnih podatkov in druga vprašanja lahko uporabniki pošljejo na e-naslov info@loberia.si.

 

Dne: 02.02.2021